Pagina's

maandag 30 december 2013

Zalmsalade


Ingrediënten:
  • Aardappelen (vastkokend), gekookt (2 kg per 3 à 4 personen)
  • Pot augurken
  • Klein uitje, gesnipperd
  • Pot zilveruitjes
  • Appel, geschild en gesnipperd
  • Zalm uit blik of vers of gecombineerd (zorg dat de graatjes verwijderd zijn)
  • Slasaus of mayonaise/halvanaise
  • Peper en zout naar smaak
  • Beetje citroensap
  • Sla, komkommer voor de garnering

Bereiding:
De aardappelen koken en af laten koelen alvorens ze in blokjes te snijden. 
Alle overige ingrediënten klein snijden en door elkaar mengen samen met de aardappelblokjes, de zalm en de slasaus of mayonaise/halvanaise. Op smaak brengen met peper en zout.
Op een schaal doen en opmaken met bv. sla en komkommer.

Eet smakelijk!


1 opmerking: